martes, 27 de enero de 2009

Duatló Parc Bit 2009


Doncs ja hem fet sa primera cursa de s' any i sa veritat es q es resultat ha estat bo però les sensacions no tant, l' any passat hem trobava més rápid o això es el q hem sembla. A sa linia de sortida faltava gent bona com en Miquel Capo, Mola, Fidalgo i Ivan. Però son els q hi ha i no els q falten. Al 1er 5.000m no es va sortir molt rápid però a sa segona volta sa cosa es estirar i sa cosa va qedar amb en Miniño tot sol comandant sa prova a uns metres en Tristan, en Toni Miquel, en Victor Vovrusko i en Forcades i a uns metres d' aqests en Mola petit ( un poc més q es germà) i jo. A sa segona volta ja veig q anam "entre dos aguas", no agafarem els de davant i els de darrera venien enfora.
Arribam a sa T1 i en sortir amb sa bici en Mola i jo ens rellevam per agafar en Forcades, sapiguent q està molt fort a peu però no tant amb bici. Així és i quan l' agafam no ens pot seguir gaire temps. Ara ja només qeda veure si ens agafarà el grup perseguidor q cada vegada està més a prop. A falta de mitja darrera volta ens agafen en Pascual (després m' enter q ha guanyat un parell de vegades en btt a Mallorca i q tira q no vegis) i en Cesar Cano. Quan ens arriben ja pens en només controlar q cap fulgui fogir i q si arribam així a sa T2 en teoria corr més q ells.
Faig una transició rápida i en Mola surt amb jo i els altres tarden més a sortir. En Mola veig q no va i mir de fer-li un poc de llebre ja q jo tanmateix no agafaré als de davant. Vaig devers 1km amb ell però veig q els altres s' acosten i no puc badar. Pos el meu ritme i arrib tot sol a sa meta en 5ena posició amb un temps de 54' 11''. Guanya en Miniño q ha anat tot sol tota sa carrera i per darrera en Tristan, en Toni Miquel, en Víctor, jo, en Cesar Cano, en Pascual i en Mola. Els altres ni idea

No hay comentarios: