miércoles, 4 de febrero de 2009

Mitja Marató de Sa Pobla

Amb un dia relativament bo ja q feia un poc de vent es vacelebrar aquesta 1/2 per 2ona vegada. Uns 450 atletes preparats per passarun bon dematí. Al dia abans no les tenia totes amb jo per anar-hi xq donaven molt mal temps però quan m' aixec i mir per sa fistra veig un dia q te c..... Vaig cap alla, trec es dorsal i vaig a escalfar un poc. Ses ordres des coach son q vagi a 3'50'' es 1er 10.000m amb en Tristan i q després aniguem progresivament aumentant.

Sortim del primers però com he dit a ritme controlat així q quan en Toni Luque s' enva l' he de deixar fer. Anam un poc per davall del temps ja q teniem q passar amb 38' 20'' i passam en 38'. Aqui anam encara plegats però en el 11 en Tris ja veig q esta petant. Es sa seva 1era mitja i li falta resistència. Ens passa en Toni Marti q havia sortit davant noltros però l' hem passat quan s'ha turat a pixar jejej. Desideixc anar amb ell i veure si em du fins en Toni Luqe. Al km 14 l' agafam i me qed amb ell.

Aqui agafam uns 3kms amb vent de cara q ens fan passar de 3' 40''-45'' a picar 3' 57'', 3' 59'' i 3' 59'' però en deixar es vent on en teoria anirem un altre pic a 3' 45'' +o- no trob forçes i torn picar 3' 50'' fins es darrer km on per passar-ne un el faig a 3' 33'' i acab en 1h 20' 00'' en 17ena posició.

Entreno molt bo però veig q encara no estic preparat per intentar millorar sa meva marca personal. Ara vendra sa 1/2 de Palma i després miraré d' anar a per es record a sa de Pollença.

1 comentario:

Asjola dijo...

Que tal pep?, ya no hay resumen de entrenos?, siempre va bien que hacen los cracks, aunque sea orientativo.
Supongo que ahora preparando palma, allí nos veremos.