domingo, 28 de diciembre de 2008

Cursa de s' È

Amb un dia de pluja i fred s' ha disputat aquesta tradional cursa q uneix els 3 pobles de Mallorca q xerren amb s' è.

He sortit fortet amb en Miquel Ensenyatiiii. Els 3'5km primers son quasi tot en pujada i cap km ens surt a més de 4', de fet crec q es més lento ha estat de 3' 52''. Aqui arribam a Tofla i ens llançam cap abaix durant 1'5 km i en feim un a 3' 22''.


A partir d' ara ja serà quasi tot pla. Els km 7 ja no puc aguantar es ritme d'en Miquel i s'en va poc a poc però qedam 3 des grupet q em començat. A Lloseta entram a un carrer peatonal on sense voler ens tocam els del grup i com esta tot banyat em pec un ostia, m' aixec tot d'una i no perd es grup però em not ses cames com a pedres, supos d' haver tensat tot el cos a sa caiguda.

Sortint de Lloseta a una baixada hi ha un q me fuig un poc així q ens qedam 2 però esta a només 30mts. A falta de devers 3 o 4 kms ens agafa en Pedro Valero i va un rato amb noltros. El q anava amb jo des de es principi decideix espitjar un poc així q m'hi pos a roda però en Pedro se qeda.

Pujam es pont des tren de Binissalem i ja només ens qeden 1'5km. Veig en Miquel en tot moment però esta enfora. Faig es darrer km fort i deix al q anava amb jo i a falta de 400mts agaf el q m' havia fuit sortint de Lloseta. Es darrer km em surt a 3' 17'' i acab en 48' 13'' en la posició 24º i en Miquel el 23º a 50'' de jo.

1 comentario:

david dijo...

enhorabona crack!!!!!

3´17´´ el darrer kilometre!!!!!! ciencia-ficcion per a mi.

feliç 2009 i que ens poguem veure en moltes curses company (lo mes avant possible jeje)