viernes, 20 de junio de 2008

Setmana del 16 al 22 de Juny


Diumenge: Crono de Cas Secretari
Doncs una carrera curta on des de es primers 100mts ja anava a 180 pps i es q ja comença amb una rampa de aupa per seguir amb 1km encimentat q amb sa bici me de seure a sa punta xq no sa m'aixequi. Arribar a ses cases de Cas Secretari i enfilar cap adalt per un encinar, aquí ja no ho he pogut resistir i he caminat uns mts, he tornat a correr i ja per coronar he tornar caminar. A partir d' aqui tot baixada i sa veritat es q ho he passat més puta baixant q pujant degut a q m'ha pegat flato i hem feia mal es costat de sa panxa. Al final 31' 12'' per en teoria 6'5km ( el GPS m'ha marcat 5'7km) en la Sexta posició de sa general i 1 de Categoria Senior. Des d' aqui vull felicitar a un company des Bombers de Palma q sa setmana passada es va proclamar 3er d' Espanya de Veteranos de Curses per muntanya. El incombustible Nadal Orell. Tant de bo estigui sa meitat de bé q ell quan tengui sa seva edat.

Dissabte: Bici: 1h 47' 30'' per 52'25 km

Divendres: Correr: 47' 15'' per fer 9.120 mts + 4 progressions

Dijous: Natació: 3.100mts
Volei-platja: 2 horetes

Dimecres: Bici: 1h 50' per 52 km

Dimarts: Correr: 40' per 8.000 mts

Dilluns: Excursió amb BTT per Menorca. 50km Només puc dir 2 paraules jejeje Im- pressionant. M' encanta aquesta illa i com han sabut conservar-la com lo q és una Reserva de la Bioesfera.
El 70% de la ruta pareix q estas en una illa deserta. Moltes rialles amb un grup de 21 colegues. Tb hi hagut temps per cualque pique jejej ja q acabavem fent un troç de 8km per asfalt fins a Ciutadella i hem anat un parell a saco. Com notava ses cames des Tri

3 comentarios:

Vic dijo...

Tas de vacances o qué?

Pep Vidal dijo...

mes val recuperar ara q després hi ha q donar-ho tot. Ara estic supermotivat per fer sa Copa del Rei amb s' equip q es farà al Parc de la Mar.

Vic dijo...

Quan?