lunes, 4 de febrero de 2008

Setmana del 4 al 10 de Febrer

Diumenge: Cross de Cala Agulla: Carrera popular paral.lela a la dels federats de categories inferiors. El circuit constava de 1.500 m mesclant camp i arena on teniem q fer 3 voltes per fer els 4.500m de la prova. Poca participació i poc nivell, només així s'explica q un paquete com jo la guanyas. He sortit bé i ja he vist q hem distànciava, així q me limitat a regular sa ventatja.
Al final 16' 09'' on els parcials han estat 5' 14''//5' 24''//5' 30''.

Dissabte: Estiraments + Abdominals + Bastanta feina.

Divendres: Ido avui he sortit amb uns colegues amb sa bici i resulta q havien qedat amb els de sa productora q fan es programa a IB3 " A pedals " i ens han gravat durant sa volta q hem fet. Ens han sortit uns 85 km durant 3h 30' per sa Serra de Tramuntana ( Esporles- Andratx). Paisatge fantàstic i dia idílic de Febrer. Quan hem deixat els de sa tele hem fet Andratx-Capdella- Galilea i entre es tute d' ahir i q no hi havia cames per més me qedat clavat. Fantàstic en Sergi q amb el poc entreno q du amb sa bici enguany està beníssim i hipermotivat però claro, esteim xerrant d' un tio q va anar a fer s' Ironman de Lanzarote amb només 800 km de bici a ses cames i sense haver tocat s' aigua més q per dutxar-se ( supòs jejeje).

Dijous: Correr per muntanya: 20 km + o -. 2h 23'

Dimecres: Bici: 57 km. 2h 11' 30''

Dimarts: Estiraments + Abdominals + Flexions

Dilluns: Correr suau 6.600 m en 34'. Mal de cames considerable jejej xq serà?

Sa meva dona me demana si val la pena estar així d' esbraonat per fer una 1/2 marató.
Els q encara no han contestat ja ho han fet... Sa sensació de creuar sa meta amb el proposit cumplit és indescriptible.

2 comentarios:

Asjola dijo...

Bueno, pues después de ver tu blog, ya se quien eres, a que te de dedicas, y cual es tu club para este próximo año. Espero que coincidamos en más de una prueba.
Mi blog es solo de entrenos, y es más que nada para comunicarme con un amigo de Las Palmas.
Un saludo

Vic dijo...

Ayer pensé en tí mientras me hacía (10x25m)x5 piscinas.