lunes, 28 de enero de 2008

Duatló Parc Bit.


Doncs a falta de veure ses classificacions definites vaig contar q acabava es 8e de sa general. Un primer parcial de 5 km on es 5 primers me varen fogir. En Mario Mola tot sol seguit per en Miniño a una metres i un grup on hi havia en Ivan, Fer i Tolo Fiol i jo a 50 m d' aqests en " tierra de nadie".
A sa bici ens juntarem un grupillo amb en Tolo Fiol ( q es despenjar den Ivan i en Fer) Tristan, Lucas Mola i jo fins a sa darrera volta q ens agafa un grup gran. Sa bici va ser bastant dura amb un parell d' atacs den Tristan i ja quan es grup gran ens va collir altres atacs d' aqests. A sa darrera baixada ho vaig intentar jo però en coiren tot d'una.
Així q arribam a sa transició i durant es 1er km se me pujaven els bessons i s' escapen en Tolo, Tristan i Xim. Em recuper però no acosegueix acursar distàncies i acabam així.
Surt sa notici al Diari de Mallorca i al Ultima Hora on en aqest darrer surten fotos i jo estic en una d' elles. Demà penjaré ses fotos q tenc.

2 comentarios:

bjosemora dijo...

Ei, per poc no compartim pàgina

Pep Vidal dijo...

Casi, casi. Almanco a tu té posen el teu nom. Jo soc un desconegut.