jueves, 23 de enero de 2014

Comença 2014

Falta un mes pel primer objectiu del any, Cto d 'Espanya de Duatló de Llarga distància, les sensacions no son les millors però la il.lussió de viatjar a competir defora amb el grup d' amics q hi anirem si q son MÉS q bones.

De mentres hem anat fent entrenos i carreretes a modo de entreno amb dorsal, sense arribar descansats i no han sortit del tot malament. L' any passat per aquestes dades estava 3kg més magre i encara q pareixi q no es noten.

Per acabar s' any vaig fer el cross Emilio de la Camara en la sortida dels NO FEDS i vaig acabar 5nt, tots els bons estan federats.  Anarem al 10.000m de Montuiri però no vaig sortir a tope, no me vaig aixecar bé de la panxa i vaig decidir no forçar a tope. Encara així no va sortir un mal temps pel circuit q era. Quines rampes mare meva!!!. Després d' aquesta ferem una cursa a Sant Joan ( poble de ma mare) q no havia fet mai i va ser una "encerrona" en tota regla. Cursa molt guapa però tb molt dura. Q no diguin q només hi ha 3 rampes!!!! Vaig aconseguir acabar el 11 després de emprar-la com entreno de transició ja q anarem i tornarem en bici.

I ja a final d' any ferem les clàssiques de Nadal. Cursa de s'è on varem fer un rodatge llarg amb en Rafa Mora i per acabar l' any sa Sant Silvestre d' Alcúdia. Aquesta si q la ferem a tope i vaig aconseguir acabar 9, entrant amb en Dani Muñoz sense sprintar i amb en Macià trepitjan-te els talons.

Després vendria un altre clàssica. SA CURSA  per exel·lència de Sa Pobla. Sa Llego. Campionat del Món mundial segons el meu amic Balta. No va anar malament però..... sempre hi ha un però vaig fer 44'' més q l' any anterior i això te deixa un regust amarg a sa boca. Tot i ser concient q no estic tan bé com fa un any. Acabar el 33 enfront el 20 del any anterior.

Començen els duatlons!!!!!!!! DuCampos obria el calendari FETRIB a Mallorca. El meu analisis dela cursa és bo en general. Vaig acabar el 14 però me vaig baixar a correr en el grup del 6 cap enrere així q no estic del tot content. Trob q me va falta ambició al primer 5000m ( algo més curt). Una bici decent entrant al relleu on quan ens va agafar el grup den Mauri ( vaja bisti, a Orihuela farà mal) hem vaig limitar a seguir el grup. Aquí vaig tornar pecar de falta d' ambició i es q quan normalment sempre m he caracteritzat per voler baixar-me davant el grup en el q vaig.... en aquest cas no vaig voler ficar-me en cap lluita. Vaig correr lo q me deixaren les cames i entrarem molt junts i estirats. Lo q tampoc esta tan malament xq me vaig quedar només a 25'' den Miquel Torres q esta on fire i millorar molt la meva posició.

La pròxima diumenge q ve a Artà on esperem trobar-nos una mica millor com m esta passat a les darreres curses q de mica en mica vaig recuperant el meu estat de forma óptim i recuperar l' ambició per voler avabar més endavant.

Serà q me vaig vell i m' estic acomodant.

No hay comentarios: