lunes, 8 de octubre de 2012

Castell d' Alaró, Parc Bit i Son Gotleu

Cap de setmana ple de proves. Dissabte Cursa de Muntanya del Castell d' Alaró on n' Ascen cumplia amb el seu club i feia la prova per aconseguir els punts necessaris per aconseguir el Campionat de Balears per clubs. Per 2 punt ho aconseguirem superant a Sa Milana d' Alaró. Després del Extreme Man i no en les millors condicions va acabar en una meritòria 8ena posició final.

Diumenge dematí es disputaba un duatló al Parc Bit, però no el duatló de sempre sino amb altres circuits i altres organitzadors. Degut a l' altura de la temporada q ens trobam no hi havia totes les primeres espases de Mallorca però si hi havia un bon grapat, com els EBE boys, Iván Muñoz, Fernanado Cano, Jaume Mas, etc... Dels meus hi participaven en Julio Sánchez, Alvaro Morancho i en Jaume Cirer. En Julio començant a preparar sa temporada q ve, n' Alvaro surtin d' una lessió i pel q sembla desapareguda i en Jaume testean com està. En Julio acaba el 28, Alvaro el 26 i primer dels treballadors del Parc Bit ( al fer-se allà hi havia una categoria especial) i en Jaume Cirer 3er darrere n' Iván i en Tomàs. I és q la progressió q està tenguen me fa pensar q l' any q ve tb m' hauré de pegar amb ell a les curses, ara falta q ell s'ho cregui i no es possi a 3er o 4rta fila a la sortida ;). Encara q faltas molta gent els ritmes eren molt competitius ja q el primer sector va ser a 3'24''i el segon a 3'30'' així q a seguir fent feina i li treurem punta al llàpis.

Es capvespre a Son Gotleu un 10.000m bastant dur tenint q pujar 6 vegades el pont q atravessa l' autopista. Alla estava en Toni Mateu, al seu barri per aconseguir acabar el 69 i aturar el crono en 46' 31''.

Per la meva part, el pròxim objectiu era fer la Marató de la TUI però una pubàlgia hem deixarà sense opcions de preparar-la com toca. Vorem com evoluciona aquesta setmana i si hi ha gens de molesties descart fer-la així q un altre pic serà.


No hay comentarios: