viernes, 31 de agosto de 2012

Viu!!!

Avui m'han pegat es toque. M'han dit q tenia el blog molt abandonat i si es q estava desmotivat. Gens ni mica, estic amb la moral pels nuvols!!!!

Després del Tri de Can Picafort i sabent q m' en anava a Màlaga amb els amics no tenia el cap per entrenos molt sofrits així q tot i seguir entrenant bastant no tenia el cap per sofrir, encara q acompanyant a qualcun dels meus atletes vaig donar un poc de cera o vaig anar a sa llego mal pas bonaire despres d' un entreno de bike+ run el dematí i vaig sofrir com un porc.

En el cap només tenia en ment q quan tornàs de Màlaga hem possava a tope per l' Extreme Man així q la setmana del 13 al 19 entre les festes d' Alaró i sa Fira de Màlaga diguem q vaig desconectar d' entrenos.

Un pic aquí hem va costar arrancar però ja duc una setmana i mitja ficant bastant de volum i molts entrenos en transició. Els més destacats dissabte amb 45' swim-90kmbike-25' run o dilluns 3h bike +1h run, dimecres 1h 40' bike amb un port + 1h 20' run amb bastant de desnivell, qualque tirada llarga de run o avui dematí 4h 30' bike amb un poc de vent i acabant sa darrere mitja hora xop. Sa setmana q ve tb hi ha un poc de festa i ja sa q ve i l' altre de descàrrega i amem com surt la prova.

GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vull donar les gràcies a 3action pel suport q hem dona i el fantàstic tracte q hem donen. Sense ells tot seria més complicat

No hay comentarios: