lunes, 13 de agosto de 2012

10, 11 i 12 d' Agost de 2012

Calendari ple de curses:

Divendres pujada del Port de Sa Marina ( Valldemossa) en bici ( cronoescalada) on Jaume Cirer aconseguir una fantàstica 4rta posició amb un crono de 16' 28'' a una mitjana de 16,8 km/h.

A Biniali la cursa q unia el poble de Biniali amb el de Sencelles per un circuit bastant dur picant cap adalt on els germans Guerra aconseguiren el 5nt i 8è lloc de la general.

Dissabte després d' un entreno específic ja orientat al Extreme man de Menorca vaig fer amb un parell d' amics 3h 30' de bici + transició a correr de 45'. Amb un capfico final a sa piscina den Macca q ens va pareixer la gloria. Dinar i una becadeta per a les 19 fer la Llego Mal Pas-Bonaire on dels meus estavem en Biel i jo. Sortida ràpida i ja ens col·locam en un segon grup amb els favorits a la victoria per davant. Comencen a passar els kms i alguns d' aquest q surtem massa fort comencen a perdre metres i els anam agafant. En el meu grup anam en Pep Pepis, Miquel Fiol, Hamal, Pedro Capo, un de Malats de turmell q no conec, en Biel i jo. Al km 3 més o manco en Pepis canvia el ritme un poc i es separa del grup i a mida q passen els kms el perdem de vista, al 4km en Biel tb accelera un poc i me fuig un metres. Vaig pensar q ho pagaria i l' acabaria agafant però no va ser així. Fa una calorada i moooolta humitat, estic sofrint com un porc però tirant de coco intent aguantar. El de malalts tb sen va i jo no puc donar més.

Agafam un despenjat de davant i ara només quedam aquest, en Pedro, en Miquel i jo. Agafam la part de platja i ja veig al fons la part del Castell de Manresa. Sé que queda poc, uns 2km i hem d' aguantar la posició. La cursa acaba en un baixada d' uns 400mts i no vull arribar amb companys i tenir q jugarm-ho baixant així q quan arribam a la zona de pinar amb cami estret de terra i pedres mir d' augmentar el ritme per anarmen tot sol cap al davant. Aconsegueix-ho sortir de la zona de terra totsol però sé q duc algú aprop. Veig a Biel i Raul Casado q me treuen uns 100m. Els agaf de referència per saber on esta el gir a mà esquerre on hi ha la baixada q ens du cap a meta però la zona de sa platja de Sant Joan pica cap adalt i ho he de donar tot xq no m' agafi el q ve per darrera q no sé quí és. No me vull girar i q pensi q vaig mort i q pens en qui ve? o almanco això és el q jo pensaria. Veig a Roman i Carmé animant-nos i lis deman q li trec al q ve darrere, me diuen q 20mts.

Uff està molt aprop, no me puc despistar. Veig com en Biel i Raul volten i pens q he de fer el darrer esforç, q després ve baixada. Faig el gir i començ a baixar. Hem llenç-ho cap a meta però no puc evitar mirar q li trec al q ve. No distinxeix-ho ni qui és però veig q tenc marge així q quan entro a Meta ja hem relax-ho i entro a peu.
31'46'' per 8.660mts (del meu garmin) a 3' 40''/km de mitjana. He sofrint mooooooooooolt, la calor i la humitat unit al mal de cames de lo del matí han fet q en molts de moments de la cursa pensas en  afluixar i possar-me a caminar. Al final acab el 7è i millorant el meu temps de fa 2 anys en qüasi 1'.

Molt bé en Biel q acaba en sisena posició disputant l' arribada amb Raul Casado, guanyador d' un parell de proves de la Copa Balear de Muntanya.

El diumenge dematí en Biel va fer doblete del cap de setmana  a la Travessia Na Guardia de 2,4km on acabà el 107 de la classificació general.

I el capvespre al Pla de na Tesa una popular clàssica de l' estiu on Àlvaro acabà el 65 i Edu el 71.

No hay comentarios: