miércoles, 20 de abril de 2011

1 mes

Doncs ja duc un mes d' entreno serio. Període d' adaptació un altre pic després d' estar moooolt de temps entrenar i les conclusions son que estic mooolt lent. No he fet més q rodatges suaus i llargues per tornar a collir fondo pero els poc pics q he volgut espitjar he notat lentitut, a més tenc lo q jo li dic chicken heart q pasa quan estas desentrenat, q les pulsacions té pujen una burrada nomes espitjar un poc però és el q toca ara fins q la cosa s' estabilitzi.

Un altre cosa q tenc en ment es q he de recuperar o perdre segons es miri el pes q tenia quan entrenava xq estic amb uns 4-5 kilos de més q encara q estigui magre se noten.

A l' aigua no he mirat ni un temps, volguent recuperar sensacions i després ja miraré temps de sèries.

Ara començ un bloc de preparació específica on ja començaré amb els canvis de ritme, sèries, dobles sessions, un altre fase d' entrenament de força, etc... només queden 8 setmanes fins el doble olímpic així q arribaré justet i molt però enguany me la prenc con transitòria per la q ve intentar apropar-me a les meves marques.

Amb els atl·lots/es del CTEIB molt bé, disfrutant de treballar amb ells i veurer-los entrenar.
Donar-lis l' enhorabona pels llocs aconseguits al Campionat d' Espanya de Duatló encara q a algún no li sortis la seva carrera però els esportistes no es fan en un dia sino amb constància i perseverància. Felicitar especialment a na Xisca q aconseguir fer 5nta d' Espanya.

2 comentarios:

Asjola dijo...

Molt Be pepet. Ya tenía ganas de verte de nuevo. Bueno, ahora falta verte por los tris, nos vemos en el doble olímpico. Tu lento nos das una miles de vueltas al resto.

Pep Vidal dijo...

Gracias José. Yo tb espero q nos veamos, sea compitiendo, entrenando o haciendo una cerveza jejej