sábado, 16 de enero de 2010

Tossals Verds






Un grup comandat per en Tolo Calafat i en Toni Contesti havien quedat a Alaró per fer una sortida de muntanya. Pens que me pot venir molt bé per preparar sa Travessa i per coneixer un parell de camins que no conec. Sortim devers les 7:45 i ens dirigim cap a sa finca de Sollerich, a mitjan camí agafam un pista cap a sa finca d' Oli Clar. Aquí entre camis i un poc de camp a través arribam a sa pista que puja cap a Tossals. Pujam a Tossals i ja hi ha un grup que ens espera per fer s' etapa des d' allà. Jo no tens temps per més i aqui hem despedesc del grup i faig sa tornada tot sol. M' havien comentat una pista que anava un altre cap a Sollerich però anant totsol no me vull arriesgar a pegar-me un ostia per allà enmig i quedar-me tirat.
Baixant hem trob un colega que pujava i després de sa pertinent xerradeta me demana que on vaig i li coment lo de sa pista però que totsol pas i ell me contesta que ve amb jo. De put.. mare així no haure de tornar per s' asfalt.
Agafam sa pista i anam cap allà. A una bifurcació ens equivocam de camí però com veim el Castell d' Alaró ens ficam camp a través fins que trobam sa pista que ens dura un altre pic fins Alaró.
Total 3h 10' per 23km de muntanya. Avui l' he repetit amb un amic i ja no ens hem perdut jejeje però hem anat un poc més aviat i ens han sortit 2h 40'

1 comentario:

Anónimo dijo...

no entrenis tant Pep! que et cremarás... Molt xulo el blog, estava llegint l'article i m'hi veia fent la ruta ,et fico d'enllaç al meu blog, intentarem fer crèixer la llengua mallorquina. Joan Bofill