jueves, 16 de abril de 2009

Triatló sprint Platja de Muro


Dia 13 es va celebrar el 1er Triatló sprint de Platja de Muro. És una zona de Mallorca on per aquestes dates està ple de ciclistes i triatletes, basta fer una volta des de Port de Pollença fins Can Picafort per perdre es conta dels ciclistes i corredors q trobes. A jo m'encanta aquesta zona o tens la mar per nedar, bones carreteres per rodar i molts camins sense asfaltar per anar a correr. Bé a lo q anava, que es va fer el triatló amb un dia feo però q sa pluja ens va respetar i no va ploure. Amb un aigua ben freda, neopreno llarg, 2 gorros i sa cara ben freda després de cada respiració aconsegueix sortir dun aigua un poc moguda. Tot d' na surt de s'aigua vaig a tope cap a boxes a veure qui hi ha per fer una bona bici.

Me trec es neopreno, casc i amples jejej ja sortint de boxes veig q hi ha en Pep Maria i així q surt esperant-lo per anar amb ell. És una bona roda i sé q amb ell si ens entenem farem un bon parcial. És així i amb ell, en Llorenç Gacies i un atl.lot del Andratx anam donant-mos relleus. Sa mayoria dels q agafam es fiquen al grup i arribam a fer un bon pilot. Es circuit de bici es amb molts de tobogans i al manco a jo em resulta molt divertit.

Arribam a boxes i veig q acaben de sortir en Payeras i en Miniño. Deix sa bici, casc, me pos ses sabates aviat i venga a correr.

Començ molt bé agafant a gent i molt a gust. Quan començ sa 2ona volta veig q en tenc un parell a tir així q espitx per veure si els agaf. Agaf un parell més i ja arrib a meta. Molt content amb el 1er tri de s' any.

2 comentarios:

kala el africano dijo...

UN saludo Pep, me llevo a tu discipulo al infierno.
Un saludo!

Vic dijo...

M'encanta Platja de Muro, h viuria tot l'any