miércoles, 28 de mayo de 2008

Setmana del 26 de Maig al 1 de Juny

Diumenge: Triatló sprint de Palma : Doncs amb un dia de pluja sa celebrat aqest triatló a la Platja de Palma. No me trobat molt bé dins s' aigua però els meus colegues m'han comentat q no he sortit malament. Una T1 ràpida i me possat a roda den Jaume Vicens q ma duit fins es grup den Miniño ( gracies Jaume, et jur q no podia fer-te un relleu). Aqui ens em aliat un poc entre noltros 3 xq els demes no han fet ni un p... relleu però així em conseguit retallar distància als de davant. Em arribat a sa T2 i a volar. Me possat a correr el més aviat q he pogut però davant tenia en Miniño q corr més q jo i m'ha sigut impossible agafar-lo i m'ha tret devers 50 mts. Així q ha arribat 1er en Tristan q ha fet es triatló tot sol sortint ja 1er de s' aigua, segon en Miniño i 3er jo.
Temps: 58' 48''
Posició: 3er
Dissabte: Rodillo: 40' suau mirant com pujen es Montirolo. Aquests si q suaven

Divendres: Correr: 41' per 8.350mts

Dijous: Natació: 2.900mts

Dimecres: Bici: Sortida llarga però regenerativa: 130 km en 5h 17'
Recorregut fins es faro de Formentor i sa tornada amb vent en contra.

Dimarts: Natació: 2.550m
Bici: 1h 54' per 55 km

Dilluns: Correr: 50'+ 4 diagonals progresives per 10.750mts

2 comentarios:

Vic dijo...

Ahir vaig anar al Festival Park i no vaig tenir temps de mirar si tú eres un dels bombers.

Vic dijo...

Hola, Pep, en es Triatló he arribat tard (a la meva família li ha pegat per dormir) i només t'he vist rodant una vegada finalitzat. Em sap greu, enhorabona.