martes, 26 de diciembre de 2006

Cursa de s' è

Avui ha fet un dia fantàstic per correr. Sortida de Binissalem per anar fins Alaró i des de aqui fins a LLoseta. En teoria eren 13.500 mts però a la coa d' inscripcions ja es sentia q eren més: 16.800 mts. Jo anava bastant motivat ja q fa devers 1 mes i mij q estic entrenant amb un planning de entreno i volia veure com estava. Jo hem trobava bastant bé degut a q he perdut un parell de quilets q no serveixen per res. A la sortida un grup de devers 500 persones esperant sa sortida. Hem fic amb un grupet en el q hi havia Juanjo Alabern, Tomeu Riera, Toni Luque, Joan Adrover i jo. Hem anat plegats fins Alaró, a l' entrada en Toni Luque s' ha despenjat i a la sortida del poble, devers es km 8, en Alabern ha fuit. Anavem aviadet però hem trobava bé tant de cames com de pulmons. Pensava q els entrenos havien servit per algo. A l' entrada de LLoseta seguiem plegats ja només en Riera, Adrover i jo més uns quans q s' unien al grup. Aqui ha pegat una espitjada en Riera i ha fuit. L' he intentat seguir però anava fort i he dessistit. A només 400 mts venia un petit repecho empedrat i he mirat de forçar sa maquina a veure si hem seguien i com he vist q no responien he pensat q era sa meva i l' he aprovitada. Resultat 1h 3' 17'' tiempazo per jo q he acabat molt content. Fent cabales veig q el mil ha sortit a 3' 46'' i q si haguesin estat 4 km més, una mitja marató, el temps hagues estat devers 1h 19' 30''. Un temps impressionant per jo. Per cert en Sergi plorava com sempre.

No hay comentarios: