domingo, 27 de diciembre de 2009

Cursa de s' Estendart 2009

Doncs he tornat competir 2 messos i mig després de la darrera que va ser sa cursa des Vermar ( no sé si vaig fer entrada). Sa veritat es que anyorava els moments pre competició, sa competició en sí i ses xeradetes postcarrera. Ja sabia que no estic entrenant i això es nota però tampoc m' he vist tan malament.

Tenguent en compte que quasi tothom havia fet es dia abans sa cursa de s' è i que jo hem vaig perdre per tenir guardia. He sortit amb en Fernando Mejias amb sa intenció de mirar d' aguartar-lo però quan faltava 1'5 km no he pogut i m'ha fuit. He anat agafant genteta i uns parell m' han passat a jo fins que he acabat espitjant un poc els darrers 300mts xq en Jorge Rakos no em passes. Al final 15' 13'' per 4.430m segons es meu GPS, a un ritme de 3' 26''/km acabant el 30. Amb aquest temps l' any passat hagues quedat el 19-20.

No hay comentarios: