jueves, 2 de octubre de 2008

Setmana del 29 de Setembre al 5 d' Octubre

Fotos realitzades per l' amor de la meva i es cor q durant 8h me va perseguir per tot es circuit. Moltes gràcies mi amor


Diumenge: Home de Ferro :
Sortida a les 8:00 en punt de sa natació. Com ja havia comentat als companys, vaig sortir amb molt de cap i amb un ritmete suau. A sa 1ª Volta em pica un grumer a sa barbilla i ja acabant-la un altre al nas així q ja anava acollonat amb tant de grumer. Començ sa segona volta i com a sa bici/correr duré es Garmin doncs no duc rellotge i li deman a un q quant duim i tampoc ho sap així q res. 2ª volta i el resultat és 3 picades més. Ja en duc 5 amem qui té es record xq jo tenc moltes paperetes. Surt de s' aigo es 102 amb un temps de 1h 15'52'' i crec q es darrer dels mallorquins. Em comenten q un mallorqui tb li han picat als peus i sa li han inflat i es retira xq no pots ficar-se ses sabates, una putada ben grossa.

Bé feia fred i em pos un manguitos a una T1 molt lenta (4'). Bici controlant no passar-me i vaig agafant gent. Molt de cap i molta alimentació per arribar el més fresc possible a correr. Faig sa bici en 3h 36' 46'' parcial 58 on pas a quasi tots els mallorquins. Disfrutava de passar gent amb bicis superbones, superaero i amb supercascos aero jejejej.

Arrib a sa transició i hem pos ses sabates, agaf es Garmin i auuuu a correr. Hem qedaven per davant 30km així q mir de regular un poc. Es circuit de correr era vertaderament dur de collons amb molta pujada q després es davallava però q com anaves tant petat de cames no et podies mollar. El pas del 10.000m el faig en 46'25'', sa mitja marató en 1h 40' i sa darrera volta ja s'em va llarga però es sa darrera així q "hay q darlo todo" jejeje així q acab els 30km en 2h 20'29'' parcial 37 entrant a Meta super content i emocionat amb un crono de 7h 18' 29'' en la posició 46 però esta malament xq a en Capo l'han possat com no presentat i va acabar el 17 així q jo el 47.

Cap de setmana molt bo, amb molt bon rollo entre els mallorquins q cada pic q ens creuavem ,ens anavem animant. He sofrit però és el q he anat a cercar, i després de tants d' entrenos sa recompensa és incalculable.

The next year: IM

Dissabte: Natació: 15' a la mar suau
Bici: 35' suau

Divendres: Natació: 1.700m
Bici: 2h 25' per 62km

Dijous: Correr: 40' suaaaauu per 7.300m

Dimecres: Natació: 2.500m
Bici: 1h 50 per 53km

Dimarts: Natació: 1.500m
Correr: 40' suau per 7.300m

4 comentarios:

Anónimo dijo...

enhorabona tio...

quina passada...ja ni tots els grumers del Mediterrani en contra teva et poden aturar!!!!

ets un crack!!!!

david dijo...

per cert som en David

Vic dijo...

Enhorabona

Dani dijo...

Vaya tiempazo! Enhorabuena.
Tienes a un pasito de nada el Iron. Supongo que el objetivo será directamente bajar de 10h, no?