martes, 3 de julio de 2007

Dissabte, 30 de Juny de 2007 Mitja Marató del Carme

Doncs el dissabte vaig fer sa Mitja Marató del Carme a Cala Ratjada. Una mitja molt dura per el seu perfil en el q jo només veia pujades. Vaig sortir a devers 4 min/km i hem vaig qedar totsol però anava comode. Per davant anava es grup des bons i per darrera es meu grup. Vaig fer tota sa cursa totsol llevat a partir des km 18 q hem va agafar un i hem va treure 10'' q me varen ser impossibles de recuperar. Jo ja nava de capa caida, se m' estava fent massa llarga. Estava notant ses 2 setmanes de inactivitat i per darrera un ja m' agafava. Un policia s'hem va possar davora i li vaig demanar quant li treia al de darrera i hem va dir q 50 mts. Només hem qedava 1 km i el tenia q aguantar. Al final ho vaig aconseguir i vaig entrar a meta en 1h 30' 25'' en la posició 7ena. Aixó sí, si m' arriben a possar un km més m' haguesin agafat 10 tios més.

No hay comentarios: